Ximius as-a-service

Ximius as-a-service is een uniek co-sourcing concept waarbij onze experts op het gebied van capaciteitsmanagement en planning een integraal onderdeel zijn van uw organisatie. De focus ligt niet op het bieden van ‘tijdelijke handjes’, maar op het creëren van een duurzame samenwerkingsrelatie. Dit alles tegen een faire prijs die gelijk staat aan de kosten van iemand in een loondienstverband. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de planning of het capaciteitsmanagement en zich volledig kunt concentreren op de zorg en de bedrijfsvoering.

Ximius as-a-service omvat vier essentiële onderdelen: Planning, Capacity Management, Data en Software. Hieronder leest u meer over hoe elk van deze componenten uw organisatie kan ondersteunen en optimaliseren.

Planning as-a-service

Onze planning professionals verzorgen conform gegarandeerde kwaliteitsstandaarden voor uw organisatie, de strategische, tactische of operationele – planning/roostering. Dit doen wij vanuit ons plancentrum. Hier hebben wij alle expertise samengebracht om professionaliteit, kwaliteit en continuïteit te garanderen. We leggen maandelijks rekenschap af over de behaalde resultaten en kijken over uw schouders mee naar mogelijkheden voor verdere optimalisatie. Planning as-a-service kan voor de volle 100% de planning voor uw organisatie verzorgen of vormt een waardevolle aanvulling op de huidige planorganisatie om continuïteit te bieden en de stap te zetten naar verdere professionalisering.

Capacity Management as-a-service

Onze experts op het gebied van capaciteitsmanagement zetten graag hun tanden in allerlei capaciteitsmanagement-vraagstukken die binnen uw organisatie spelen. Als uw organisatie niet de beschikking heeft over tijd, capaciteit of vereiste deskundigheid, zijn wij er om te ondersteunen. Wij beschikken over de kennis, ervaring, modellen en software om in nauwe samenwerking met uw organisatie tot succes te komen.

Data as-a-service

Met Data as-a-Service ondersteunen wij zorgorganisaties in hun informatievoorziening en de stap naar een data-gedreven bedrijfsvoering. Onze dataspecialisten zorgen ervoor dat uw organisatie altijd de beschikking heeft over de juiste inzichten, prognoses en resultaten. Daarnaast ondersteunen onze business analytics experts met slimme algoritmes en de ontwikkeling van intelligente optimalisatiemodellen uw bedrijfsvoering verder te optimaliseren. Ximius is ISO 27001, 7501 en 9001 gecertificeerd. Dus uw data is gegarandeerd in betrouwbare handen.

Software as-a-service

Met Software as a Service heeft u tegen een vast bedrag per maand toegang tot gespecialiseerde software-ondersteuning voor capaciteitsmanagement en planning. Onze organisatie biedt hierbij zelf ontwikkelde software oplossingen, maar is ook een leverancier van softwareoplossingen van SimBox en In2vation.

Beeldmerk Ximius

Bent u geïnteresseerd geraakt in wat wij u te bieden hebben of wilt u meer weten over ons aanbod, neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden uw vragen graag.