Consultancy Ximius

Vacatures

Ximius is een vertrouwde naam binnen de Nederlandse zorgsector als het gaat om capaciteitsmanagement en planning. Met 15 jaar aan ervaring en een team van meer dan 30 professionals behoren we tot de meest toonaangevende dienstverleners op dit gebied. Wij streven ernaar dat iedereen in Nederland nu en in de toekomst toegang heeft tot hoogwaardige, betaalbare en kwalitatief goede zorg, én dat de zorg een aantrekkelijke en betekenisvolle sector is om met plezier in te werken. Dit is waar ons hart ligt.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong, dynamisch, enthousiast, intelligent, vooruitstrevend en gemotiveerd team dat een positief verschil wil maken voor cliënten, zorgprofessionals en zorgorganisaties. Ximius is een platte organisatie waarbij het management samen met het team de koers en prioriteiten bepaalt. We zijn een maatschappelijk georiënteerde organisatie die waarde toevoegt aan de zorg. Samen met collega’s uit verschillende vakgebieden, zoals data science, computerwetenschappen en gezondheidswetenschappen, werken we gezamenlijk aan deze uitdaging. We vormen een hecht team.

Wil je ook werken bij Ximius bekijk onze vacatures:

Op het moment zijn er geen openstaande vacatures, voor een open sollicitatie mail naar info@ximius.eu

Beeldmerk Ximius

Bent u geïnteresseerd geraakt in wat wij u te bieden hebben of wilt u meer weten over ons aanbod, neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden uw vragen graag.