Ximius logo

Over Ximius

Ximius is een vertrouwde naam binnen de Nederlandse zorgsector als het gaat om capaciteitsmanagement en planning. Met 15 jaar aan ervaring en een team van meer dan 30 professionals behoren we tot de meest toonaangevende dienstverleners op dit gebied.

Hoogwaardige dienstverlening
Bovendien zijn we ISO 27001, 7510 en 9001 gecertificeerd, wat onze toewijding aan kwaliteit onderstreept en u de garantie biedt van een hoogwaardige dienstverlening.

Meer weten over Ximius? Neem contact met ons op of kijk op onze sociale media kanalen voor wekelijkse updates over onze organisatie.

Onze missie

Wij streven ernaar dat iedereen in Nederland nu en in de toekomst toegang heeft tot hoogwaardige, betaalbare en kwalitatief goede zorg, én dat de zorg een aantrekkelijke en betekenisvolle sector is om met plezier in te werken. Dit is waar ons hart ligt. Door middel van capaciteitsmanagement willen we zorgorganisaties in staat stellen om verantwoord om te gaan met de vaak schaarse en kostbare middelen. Als gespecialiseerd multi-disciplinair expertisebureau zijn we gericht op innovatie, kennisoverdracht en praktische toepassingen, zodat we een waardevolle bijdrage leveren aan de toekomst van de zorg.

Ximius passie voor de zorg

Het team

Ons team heeft een brede vakbekwaamheid in zowel ICM / Lean Six Sigma / Capaciteitsberekeningen alsmede data modellering en AI toepassingen. Door het combineren van de verschillende sterktes zijn wij in staat kwalitatief hoogstaande en tijdige antwoorden te geven.

Door een team met diverse expertisegebieden samen te stellen, zijn wij in staat de meest complexe vraagstukken te beantwoorden. En dit op een veel snellere wijze dan traditioneel mogelijk was. Bekijk hier ons volledige team

Beeldmerk Ximius

Bent u geïnteresseerd geraakt in wat wij u te bieden hebben of wilt u meer weten over ons aanbod, neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden uw vragen graag.