Over Ximius

Over Ximius

Bij Ximius beoefenen we alles wat er te weten valt over Patient Flow en Integraal Capaciteitsmanagement in de gezondheidszorg. Door onze unieke datagestuurde aanpak streven we naar positieve uitkomsten en verbetering van de efficiëntie voor zowel patiënten als personeel.

Ximius is opgericht door drie Nederlandse ondernemers met jarenlange ervaring in de zorgsector en in de ontwikkeling van software. Gevestigd in Eindhoven, werken we samen met getalenteerde ambitieuze jonge ontwikkelaars van Technische Universiteiten. Ximius integreert gegevens van ziekenhuizen, visualiseert deze en gebruikt vervolgens best of breed software om de besluitvorming te ondersteunen met algoritmen en om operationele problemen effectief te voorkomen. Dit omvat ook het trainen en ondersteunen van medewerkers en teams om de prestaties continu te verbeteren. Wij combineren onze eigen tools en diensten met de HOTflo software oplossingen van Performation, die in meer dan de helft van alle ziekenhuizen in Nederland worden gebruikt en nu ook in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland aan belangstelling winnen.

Bij Ximius vinden we het belangrijk om voorop te lopen in werkmethoden, concepten en technologieën. Klanten en medewerkers inspireren ons om oplossingen te creëren voor een betere patiëntenzorg.

Bel ons of kom langs op ons kantoor om te ontdekken hoe onze diensten en oplossingen op maat gemaakt en geïmplementeerd kunnen worden in uw zorginstelling.

 

 

Het Executive Management Team

Mark Jas

Technologie

Mark Jas is een ondernemer en IT specialist. Met 15 jaar ervaring in de sector heeft hij leiding gegeven aan diverse migraties, deployments en andere IT projecten.

Door dicht bij de ontwikkeling van software te staan en nauw samen te werken met alle betrokken partijen worden IT projecten snel en doeltreffend doorgevoerd.

 

Robert Quanjel

Innovatie

Robert Quanjel, MBA is een ondernemer en implementatiespecialist. Robert was in 2012 mede-oprichter van HOTflo, met de overtuiging dat het visualiseren van gegevens de kwaliteit en efficiëntie in de gezondheidszorg echt kan helpen.

Als een Lean-Six Sigma black belt, die deze principes toepast in combinatie met software tools, maakt Robert verandering mogelijk voor uw organisatie.

Frits van Krieken

Marketing en Verkoop

Frits van Krieken is een ondernemer en zorginnovator, die al meer dan 30 jaar samenwerkt met medische technologische bedrijven en zorgverleners.

Met zijn brede ervaring op het gebied van people en business management, dringt Frits al snel door tot de bodem van de uitdagingen van het klinische zorgpad. Hij vindt het leuk om mensen en methoden te ontwikkelen en verschillende disciplines en culturen te overbruggen.