Banner software solutions Ximius

Software solutions

Ximius brengt kunstmatige intelligentie en machine-learning naar de zorg. Met onze ervaring en expertise zijn er over de jaren heen innovatieve technologieën ontwikkeld die beslissingen, personeelsinzet en capaciteit optimaliseren. Over deze software en applicaties kan je meer lezen in de tekst hieronder. Binnen Ximius beschikken we over een eigen team van software developers. Zij houden zich bezig met het actuele aanbod, maar zijn er ook voor eventuele extra ondersteuning door middel van op-maat gemaakte softwareoplossingen te bieden.

Creeër meer ruimte voor de zorg

Ontdek de vooruitstrevende oplossingen van Ximius, die de zorgsector transformeren. Van slimme capaciteitsmanagement systemen tot gedetailleerde tijdsanalyse, wij bieden innovatieve tools om de efficiëntie te verbeteren. Met onze diensten optimaliseren we personeelsinzet en creëren we ruimte voor meer zorg. Ontdek hoe wij de zorgsector veranderen, stap voor stap.

Cato

Cato biedt een uniek en intelligent capaciteitsmanagementsysteem. Dit is het eerste volwaardige expertsysteem voor capaciteitsmanagement in de Care in Nederland en omvat alle vereiste toepassingen (m.u.v.) het roosterplanningspakket dat benodigd is voor een professionele toepassing van capaciteitsmanagement in de care.

Lees hier verder of vraag een demo aan

Activiteitmetingen

Hoeveel tijd aan zorg wordt er besteed? Waar verliezen we tijd? Activiteitmetingen bieden een oplossing om tijd en activiteiten te meten waarmee een gedetailleerd inzicht kan worden verkregen in de tijdbesteding en effectiviteit. Voer de dialoog op basis van objectieve data en creëer met elkaar significant meer tijd voor zorg.

Dienstevaluatie

De Dienstevaluatie biedt de oplossing om systematisch de werkbeleving te meten. Volg ontwikkelingen, vergelijk afdelingen en locaties, vindt weekpatronen en intervenieer om kwaliteit van zorg en werkplezier te verhogen.

Dienstenmarktplaats

Dienstenmarktplaats is een gedigitaliseerde en gepersonaliseerde ‘marktplaats’ om slim open diensten op te vullen. Reduceer tijd dat planners, val medewerkers niet meer onnodig lastig, maak optimaal gebruik van het verborgen arbeidspotentieel en de flexibiliteit van uw organisatie en reduceer PNIL tot een minimum.

Beeldmerk Ximius

Bent u geïnteresseerd geraakt in wat wij u te bieden hebben of wilt u meer weten over ons aanbod, neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden uw vragen graag.