Events

Bij Ximius geloven we sterk in voortdurende groei en ontwikkeling, en we streven ernaar dit te ondersteunen door het hele jaar door diverse evenementen te organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u de kans om nieuwe kennis op te doen over verschillende expertises, interessante inzichten uit de praktijk te horen, kennis te maken met de nieuwe innovaties en uw netwerk uit te breiden. Of u nu op zoek bent naar nieuwe vaardigheden, inspiratie wilt opdoen of simpelweg wilt netwerken met gelijkgestemden, onze evenementen bieden een waardevolle gelegenheid om te groeien en te leren. We nodigen u dan ook van harte uit om eens een van onze evenementen bij te wonen en te ervaren wat Ximius te bieden heeft.

Lopende evenementen

Workclass; Capaciteitsmanagement in de langdurige zorg

Capaciteitsmanagement is een vakgebied met specifieke expertise. In deze workclass doe je nieuwe kennis op en ga je meteen aan de slag met oefeningen op basis van verschillende casussen. We maken tijdens de workclass gebruik van verschillende modellen en tools waaronder Cato, dé capaciteitstool in de care.

Bent u geïnteresseerd in een inspirerende middag over dit onderwerp? Meld u dan nu aan voor onze workclass op 16 mei.

Blijf op de hoogte van onze events en ontwikkelingen

Wilt u op de hoogte blijven van onze events en andere ontwikkelingen? Vul dan onderstaande gegevens in.

    Beeldmerk Ximius

    Bent u geïnteresseerd geraakt in wat wij u te bieden hebben of wilt u meer weten over ons aanbod, neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden uw vragen graag.