Onze organisatie

Ximius

Opgericht in 2019, met als doel waarde toe te voegen aan zorg / zorgconcepten. Wij geloven in nieuwe businessmodellen waarbij de innovatie moet leiden tot een goede relatie met de klant én een gezonde samenwerking. Daarbij breken we met de traditionele modellen door maximaal gebruik te maken van de kracht van een team en de uitgebreide expertisegebieden hierbinnen.

Ons team

Ons team heeft een brede vakbekwaamheid in zowel ICM / Lean Six Sigma / Capaciteitsberekeningen alsmede data modellering en AI toepassingen. Door het combineren van de verschillende sterktes zijn wij in staat kwalitatief hoogstaande en tijdige antwoorden te geven.

Door een team met diverse expertisegebieden samen te stellen, zijn wij in staat de meest complexe vraagstukken te beantwoorden. En dit op een veel snellere wijze dan traditioneel mogelijk was

Mark Jas

Technologie

Mark Jas is een ondernemer en IT specialist. Met 15 jaar ervaring in de sector heeft hij leiding gegeven aan diverse migraties, deployments en andere IT projecten.

Door dicht bij de ontwikkeling van software te staan en nauw samen te werken met alle betrokken partijen worden IT projecten snel en doeltreffend doorgevoerd.

Robert Quanjel

Innovatie

Robert Quanjel, MBA is een ondernemer en implementatiespecialist. Robert was in 2012 mede-oprichter van HOTflo, met de overtuiging dat het visualiseren van gegevens de kwaliteit en efficiëntie in de gezondheidszorg echt kan helpen.

Als een Lean-Six Sigma black belt, die deze principes toepast in combinatie met software tools, maakt Robert verandering mogelijk voor uw organisatie.