Business Intelligence

Business Intelligence

Ziekenhuisbestuurders hebben de uitdagende taak om gelijke tred te houden met een dynamische gezondheidszorgomgeving – variërende patiëntenvolumes, fluctuerende kosten, strenge overheidseisen, personeelstekorten en gebruik van resources.

Om weloverwogen beslissingen te nemen en een concurrentievoordeel te behouden, hebben leidinggevenden realtime bruikbare informatie nodig, ondanks uiteenlopende gegevenssilo’s binnen verschillende afdelingen. Vaak zijn er “meerdere versies van de waarheid” over ziekenhuisprestaties.

Als een integratie partner van Knowage kunnen wij u met een Enterprise BI pakket ondersteunen zonder de hoge kosten van de traditionele BI-pakketten. Zo betaalt u één prijs per jaar, ongeacht het aantal gebruikers.

Knowage Enterprise, is een volledig BI pakket gebaseerd op de opensource variant Knowage CE.  Het bied daarnaast uitgebreide mogelijkheden tot het maken van interactieve dashboards, rapporten, What-if analyse, big-data analyse, geo-mapping, integratie van R en Phyton, etc.

Kijk voor het een overzicht van de belangrijkste functionaliteiten hieronder de video

Voor meer informatie zie:

https://www.knowage-suite.com